Месото се нарязва на тънки ивички. Отделно се подготвя марината, като белтъкът се разбива, добавят се нишестето и соевият сос. Месото се залива, разбърква се добре и се оставя да отлежи 2 часа. Лукът и целината се нарязват на едри парчета, чушките – на квадратчета. В уок (дълбок тиган) се сгорещява олиото и когато запуши, се поставя част от месото. Пържи се 3-4 минути на силен огън. След това се изважда, изчаква се мазнината отново да се сгорещи, запържва се останалата част от месото и се изважда от уока. В същата мазнина за минута се запържват джинджифилът и лукът, добавят се чушките и се пържи 2-3 минути. Прибавят се целината, сос от стриди, соев сос, натриев глутаминат и царевичките. След 1 минута се налива 1 к. ч. вода. Месото се връща в уока, разбърква се и след 1 минута се сваля от огъня. Сервира се с гарнитура от ориз.